(991) D'n Soute Banck Zoutelande

(991) D'n Soute Banck Zoutelande

Bouwgroep Peters heeft in augustus 2015 de voormalige Rabobank aangekocht met het doel op dit markante punt van Zoutelande een appartementencomplex te ontwikkelen met een 16 tal koopappartementen en 325 m2 bedrijfsruimte (koop/huur). De architect is Buro Salt te Goes.

 

De bestemming van de koopappartementen is permanente bewoning, zodat de toekomstige bewoners verstoken blijven van een half leegstaand appartementencomplex. De bedrijfsruimte op de begane grond zorgt voor de nodige roering in stillere periodes zoals in de winter.

 

Inmiddels is de bouwvergunning verleend en zijn alle appartementen verkocht. Eén van de commerciële ruimtes is verhuurd.

 

Nadat het gebouw gesloopt is, is op 11 juli de bouw officieel gestart. Dit hebben we 13 juli feestelijk  op de bouwplaats gevierd met alle toekomstige bewoners. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft wethouder Jaap Melse de starthandeling verricht. Op professionele wijze heeft hij de aanzet gegeven voor het maken van een van de boorpalen.

 

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop of huur van een commerciële ruimte, neem dan contact op met Zwaan Makelaars 0118 553 288

 

Wilt u de bouw nauwgezet volgen? Kijk dan op Zoutelande op de foto  www.zoutelandeopfoto.nl

 

Projectteam: Joost Pluijlaar (projectleiding), André Verloo (werkvoorbereiding) en Jan Dekker (uitvoering).

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn