(919) Kantoor Nederlands Loodswezen Vlissingen

(919) Kantoor Nederlands Loodswezen Vlissingen

Het kantoor van het Nederlands Loodswezen aan de Boulevard te Vlissingen voldeed niet (geheel) meer aan de eisen van deze tijd en miste de uitstraling berhorend bij het Loodswezen. Nadat alle wensen en eisen geïnventariseerd waren, werd een plan van aanpak opgesteld. Vervolgens heeft WTS Architecten een ontwerp gemaakt van de nieuwe voorgevel. Nadat de Welstandscommissie groen licht had gegeven en de vormgeving dus vast stond werd in bouwteam het plan nader uitgewerkt. Nadat alle medewerkers verhuisd waren naar hun tijdelijk werkplek, zijn wij begin 2013 gestart met het plaatsen van de steiger. Nadat de steiger was ingepakt kon begonnen worden met het strippen van het gebouw.

 

De werkzaamheden zijn medio 2013 afgerond.

 

Architect: WTS-Architecten Vlissingen

Konstrukteur: Adviesbureau Vader

 

Projectteam:

Gert-Jan Dronkers (projectleiding/werkvoorbereiding) en Mark Geuze (uitvoering)

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen