Kameleonwoningen in de verkoop

Kameleonwoningen in de verkoop

Kameleonwoningen Kamperland

In Kamperland is een uniek nieuwbouwproject in verkoop gegaan. Het gaat om de Kameleonwoningen, zes duplo-woningen in het plan De Campervelden. Zoals een kameleon zich aan kan passen naar de omgeving, kunnen de woningen aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Kopers hebben onder andere de keuze uit verschillende voorgevelindelingen en gevelmaterialen. Ook heeft de toekomstige bewoner verschillende indelingskeuzes van zowel de begane grond als de verdieping. De koper bepaalt onder andere waar de keuken komt. Dit is een uniek en nieuw woningbouwproject, waar de toekomstige bewoners veel inspraak hebben op hun nieuwbouwwoning. De wensen van de gebruiker komen op de eerste plaats, ook als deze wensen in de toekomst veranderen. Het is bij deze woningen namelijk veel eenvoudiger dan bij traditionele woningen om aanpassingen te doen aan de woningindeling. 

 

Bij deze nieuwbouwontwikkeling op Noord-Beveland wordt vooruitgelopen op de eisen van de toekomst. Dan gaat het onder andere om de volgende wensen en eisen:

-        Betaalbaar

-        Bio-based

-        Energieneutraal

-        Gasloos bouwen

-        Domotica-toepassingen

-        Circulair bouwen


Daarbij komt dat de prijs/kwaliteitsverhouding scherper is dan traditioneel. Er is al een Kameleonwoning te koop voor € 222.500 VON.

 

In dit unieke project werken vijf Zeeuwse bedrijven samen: Rothuizen Architecten, Aannemingsbedrijf Fraanje, Bouwgroep Peters, Van de Velde Installatiegroep en Jan van Beekhuizen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Jan van Beekhuizen. U kunt dan een afspraak maken en/ of verdere informatie opvragen.

 

Jan van Beekhuizen

Telefoonnummer: 06-21578862

E-mail: jvanb AT zeelandnet DOT nl

 

Zie ook: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/120319/Noord-Beveland-gaat-als-eerste-gemeente-duplo-woningen-bouwen