Vacature voor een Controller

Vacature voor een Controller

Wij hebben een mooie vacature voor een Controller!

 

 

Als Controller bij Bouwgroep Peters bewaak je de financiële kaders, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en de jaarstukken en voorzie je de directie van (voorspellende) financiële en niet-financiële managementinformatie. In samenwerking met de projectleiders zorg je voor een periodieke projectrapportage. Je overziet het geheel van risico’s en analyseert de financiële rapportages. De inzichten die hieruit verkregen worden, gebruik je om de verdere optimalisatie van de bedrijfsvoering te faciliteren. Jouw grondhouding is positief kritisch, waarbij je de balans tussen meebewegen en het bieden van tegenwicht goed weet te bewaken.

In je rol als sparringpartner voor de directie denk je vooruit. Je vertaalt de ontwikkelingen in de markt naar strategie, zodat je directie en management hierin kunt adviseren. Je hebt een brede interesse, de wil én de competenties om het bedrijf toekomstbestendig te maken.

 

Je geeft leiding aan de administratieve afdeling (4 fte) en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Controller die in staat is verbindend te werk te gaan, toekomstgericht te werk gaat maar ook begrijpt dat binnen ons bedrijf veranderingen niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kunnen worden. Je hebt daarom sterke communicatieve vaardigheden waarbij een gevoel voor wat speelt binnen de organisatie, overtuigingskracht en inlevingsvermogen essentieel zijn. Ook ben je proactief, vernieuwend en je beschikt over goede adviesvaardigheden.

Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding in een relevante richting (Controlling, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) en 4 tot 7 jaar werkervaring als Controller, bij voorkeur in de bouwsector. Je hebt reeds ervaring opgedaan met verandertrajecten, onder andere op het gebied van automatisering en (bij voorkeur) kennis van AFAS.

 

Wat bieden wij?

Ons bedrijf is in transitie, daarin zit voor jou de uitdaging. In deze groeifunctie kun je een bijdrage leveren aan en een stempel drukken op de verdere groei en professionalisering van het bedrijf.

Ons bedrijf valt onder de CAO voor de Bouw en Infra. Naast een uiteraard marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt de CAO onder andere 30 vrije dagen en een goed pensioen bij bpf Bouw (middelloonregeling).

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stefan den Dekker, 06-53979691. Wil jij werken bij een van de beeldbepalende bouwers in Zeeland? Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je motivatie en CV kun je sturen naar sdendekker AT bouwgroep-peters DOT nl. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.