(746) Appartementencomplex L' Orangerie Arnemuiden

(746) Appartementencomplex L' Orangerie Arnemuiden

Direct gelegen aan de jachthaven en het Veerse Meer hebben wij in opdracht van Van der Voort Holding te Zoutelande dit schitterende appartementencomplex mogen realiseren. Het gebouw, een ontwerp van Joos Nijsse Architectuur te Middelburg, is opgetrokken in staal met betonnen vloeren en een houtengevelbetimmering van behandelde RedCedar-delen.

 

De appartementen zijn ruim van opzet en hebben ruime balkons, waar u volop kunt genieten van de activiteiten in de haven of het Veerse Meer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid uw eigen boot aan te leggen aan de gezamenlijke aanlegsteiger behorend tot het complex.

 Op de begane grond is "Restaurant Oranjeplaat" gehuisvest, alsmede de bijbehorende dienstwoning. In het restaurant of vanaf het ruime terras kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner of gewoon genieten van de omgeving onder het genot van een drankje of hapje. 

 

Het complex is medio 2008 opgeleverd.

 

Er is nog 1 appartement te koop. Komt dat zien ........ en u bent verkocht. Een unieke kans, een unieke investering, gelegen op een unieke locatie.

 

Voor meer informatie: www.residencelorange.nl

 

Samenstelling projectteam: Joost Pluijlaar (projectleider) Jan le Duc (hoofduitvoerder) Jeroen van der Willigen (uitvoerder) Cor Schroevers (werkvoorbereider)

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen