Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Grote of kleine verbouwingen, ingrijpende veranderingen of kleinere aanpassingen: Bouwgroep Peters besteedt aan beide evenveel zorg. Of het nu gaat om een uitbreiding van een woning, het aanbouwen van een erker, het plaatsen van een dakkapel, of het vervangen van kozijnen. In de eigen werkplaats kunnen kozijnen, deuren, trappen en andere onderdelen snel en geheel naar wens vervaardigd worden.

Voor het oplossen van acute problemen zoals het ontstoppen van de riolering, het vervangen van sloten, het bestrijden van wespenoverlast, of het vegen van de schoorsteen: Bouwgroep Peters heeft hiervoor een doelmatige onderhoudsdienst. Voor noodgevalen zelfs 24-uur, 7 dagen per week bereikbaar. Onze servicedienst is snel inzetbaar en beschikt over modern gereedschap, zodat problemen binnen de kortste keren opgelost kunnen worden.
Meerdere woningbouwverenigingen en beheersmaatschappijen hebben in Peters een degelijke partner gevonden bij het onderhoud van hun woningvoorraad. Dat geldt zowel voor regulier als voor acuut en mutatie-onderhoud.

 

Desgewenst kan Bouwgroep Peters uw onderhoud van A tot Z voor u verzorgen. De Bouwgroep is deelnemer van ZiZo! geregeld. ZiZo! geregeld is een samenwerkingsverband van gerenommeerde Zeeuwse bedrijven. Elk bedrijf heeft haar eigen expertise die wordt ingezet voor het (meerjarig) beheer- en /of onderhoud van uw gebouw(en) tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website http://www.zizogeregeld.nl/

 

Ons storingsnummer 0118-616 660

Per email: storingen AT bouwgroep-peters DOT nl