Bouwgroep Peters heeft ruime ervaring in het bouwen van diverse projecten voor zorginstellingen. Zo is WVO Zorg al ruim vijftig jaar een van onze vaste opdrachtgevers. Hospice Ter Reede, zorgcentrum De Zoute Viever en de Kop van het Dok zijn enkele namen van mooie en uitdagende projecten die wij voor WVO Zorg mochten realiseren. Maar denk ook aan Zeeuwse zorgorganisaties zoals ’s Heeren Loo en SVRZ.

Van zorgappartement tot zorginstelling

De projecten die wij realiseren voor zorginstellingen zijn ontzettend breed. Zo bouwen we zorgappartementen waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Maar ook woongroepen, een hospice of een complete zorginstelling met specifieke zorgdomotica behoren tot onze expertise. Ook bij deze projecten geldt dat wij als bouwteampartner vanaf de start aan tafel zitten. Zo schetsen we samen een optimaal plan om het best mogelijke resultaat te behalen.

Een regionaal Zeeuwse speler met ervaring in utiliteits- en woningbouw. Bouwgroep Peters heeft veel vakmensen in dienst die een mooi staaltje werk leveren. De lijnen tussen WVO Zorg en Bouwgroep Peters zijn op alle niveaus kort, zodat we snel met elkaar kunnen schakelen.
Angela Kallewaard & Jaap Wielaart Raad van bestuur WVO Zorg

Als bouwteampartner zitten we vanaf de start aan tafel

Kop van het Dok

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur