Bouwgroep Peters heeft het antwoord op de grote vraag naar snel realiseerbare, flexibele woningen. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met prefab woningbouw en leveren volledig instapklare woningen binnen enkele weken.

Uitzonderlijk snel en volledig

10 dagen in de fabriek en 1 á 2 dagen op de bouwlocatie. Meer hebben wij niet nodig om een compleet kant-en-klare woning op te leveren. Dankzij een geolied proces, waarbij ruwbouw en afbouw op één productielocatie plaatsvinden, lukt het ons om in deze uitzonderlijk korte tijd een instapklare woning te realiseren, inclusief keuken, tegelwerk, verlichting, alles. De woningen voldoen volledig aan het Bouwbesluit en zijn hiermee geschikt voor Flex wonen maar ook voor permanente bewoning.

Circulair

Onze prefab woningen bestaan uit betonnen casco modules van 9 x 4 meter. Ze zijn koppelbaar en stapelbaar en daardoor flexibel in te zetten. Bij veranderende woonbehoeften zijn de modules bovendien ook weer eenvoudig los te koppelen en te hergebruiken. Dankzij het stevige casco gaan onze modules eenvoudig meerdere generaties mee.

Onze prefab woningen zijn de ideale, snelle en flexibele oplossing voor woningbouwcoöperaties, de recreatiebranche en huisvesting van (arbeids-)migranten.
Stefan den Dekker Algemeen directeur Bouwgroep Peters

Flexibele indeling en afwerking

Het stevige betonnen geraamte biedt volledige flexibiliteit in de indeling van de modules. Alles kan volgens de wensen van de opdrachtgever worden ingericht. Dit geldt ook voor de buitenafwerking. De opdrachtgever kan zelf aangeven welke gevelafwerking wenselijk is, of de modules uitgebreid dienen te worden met bijvoorbeeld een serre en of de voorkeur uitgaat naar een plat dak of puntdak.

Deze manier van bouwen is zeer stikstofarm. Omdat het meeste werk in de fabriek plaatsvindt is dit bouwsysteem zeer geschikt om te plaatsen op locaties waar geen stikstof mag worden uitgestoten.
Afbouwhal in Terneuzen

Samenwerking met De Hoop Terneuzen

Bouwgroep Peters werkt bij de realisatie van prefab woningen samen met CascoTotaal, dochteronderneming van De Hoop Terneuzen. Zij verzorgen het betonnen casco. In hun loods in Terneuzen realiseren wij, samen met onze onderaannemers, zelf de volledige afbouw van de binnenzijde. Gevelonderdelen maken we tot slot in onze eigen werkplaats in Koudekerke.

Meer weten over onze Prefab woningen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur