Restaureren vraagt om veel ervaring, traditioneel vakmanschap en specifieke kennis van bouwgeschiedenis, materialen en restauratietechnieken. Bouwgroep Peters beschikt over al deze aspecten. Onze unieke restauratie-expertise zetten wij in bij projecten door heel Zuidwest-Nederland.

Hergebruik bij restauratie

In onze opslagplaats en loodsen bewaren wij oude en bijzondere bouwmaterialen voor mogelijk hergebruik bij komende restauraties. In onze gespecialiseerde werkplaats met spuiterij maken we onderdelen tot in de kleinste details na. Doordat wij alle bewerkingen in eigen huis kunnen uitvoeren, is een snelle levering op maat gegarandeerd voor al onze restauratieprojecten.

Middelburg monumentenstad

Onze specialistische kennis en ervaring hebben wij opgebouwd in de periode dat grootse restauraties van Middelburg een prachtige monumentenstad maakten. Middelburg is daarmee een voorbeeld voor tal van andere steden.

De enorme vakkennis van de mannen, de goede organisatie erachter en de gedrevenheid om elke klus naar tevredenheid af te ronden. Daarom werk ik graag met Bouwgroep Peters.
Boaz Brom Adviseur restauratietechniek bij Rothuizen Erfgoed

Wij maken onderdelen tot in de kleinste details na

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

William Voet Bedrijfsleider restauratie