Bouwgroep Peters is specialist in het bouwen en ontwikkelen van duurzame woningen. Dit doen wij voor de particuliere woningbouwsector, maar ook in het kader van de volkshuisvesting. Ook werken wij voor diverse Zeeuwse woningcorporaties.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Wij vinden het belangrijk om voor al onze opdrachtgevers een fijne leefomgeving te creëren, voor nu en in de toekomst. Dit doen wij als team, waar u als koper, ontwikkelaar of corporatie altijd onderdeel van bent. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Particuliere woningbouw

Wilt u als particulier een woning laten bouwen? Dan helpen wij u graag verder! Bouwgroep Peters is als Zeeuwse aannemer aangesloten bij coöperatie Perfect Woningen. Perfect Woningen is een marktspeler voor de nieuwbouw van standaard cataloguswoningen. Zij verzorgen het complete bouwtraject en leveren uw perfecte woning sleutelklaar op. Zo heeft u één aanspreekpunt en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Wij vinden het belangrijk om voor al onze opdrachtgevers een fijne leefomgeving te creëren, voor nu en in de toekomst.

Voor ontwikkelaars

Individuele opdrachtgevers vinden in Bouwgroep Peters een uitstekende bouwer voor hun te bouwen villa, landhuis of bungalow. Bent u projectontwikkelaar en wilt u bijvoorbeeld een complex woonhuizen, vakantiewoningen of luxe servicevilla’s laten bouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag samen hoe we uw woningbouwproject zo aantrekkelijk mogelijk kunnen realiseren.

Wij werken al jaren samen met Bouwgroep Peters. Door onze intensieve samenwerking in bouwteams, hebben we al veel mooie projecten in de woningbouwsector opgeleverd. Zoals Hof Vlugtenburg, waar we negen residentiële villa’s mochten realiseren. Het is een prachtig hofje geworden!
Martin Dekker ontwikkelaar VG-D

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Joost Pluijlaar Technisch directeur