Zeg je Zeeland, dan zeg je recreatie. Bouwgroep Peters is als aannemer en als ontwikkelaar actief in de Zeeuwse recreatiemarkt. Recreatie is een specifiek vakgebied, waar wij veel kennis en jarenlange ervaring in hebben. Zo bouwen en ontwikkelen we vakantieparken en recreatieappartementen, maar ook complete hotels. En dat vraagt iedere keer weer om een andere aanpak!

Samen ontwikkelen

Voor veel recreatieprojecten hebben we een prettige samenwerking met ontwikkelaar TEAMforREAL in Goes. Zo ontwikkelden we samen Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen en Boutique Hotel Rijks in Goes. Momenteel werken we aan Hotel St. Joris in Middelburg en Grand Hotel Britannia in Vlissingen. Ook AVV Vastgoed is bij dit soort recreatieprojecten vaak een betrokken partij. Daarnaast hebben we samen met onze partners de benodigde ervaring in specifieke gebouwinstallaties, afbouw en interieurinrichting.

Bekend aan de Zeeuwse kust

Enkele voorbeelden van onze recreatieprojecten zijn Duinhotel Tien Torens in Zoutelande, Duinhotel Breezand in Vrouwenpolder en Badpaviljoen en recreatieappartement ’t Groentje in Domburg. Door onze bekendheid en ervaring met deze Zeeuwse badplaatsen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!

Recreatie is een specifiek vakgebied, waar wij veel kennis en jarenlange ervaring in hebben.

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur

Relevante projecten

Hotel De Timmerfabriek

Hotel De Timmerfabriek

Project bekijken
Nieuwbouw hotel Breezand

Nieuwbouw hotel Breezand

Project bekijken