Zeg je Zeeland, dan zeg je recreatie. Bouwgroep Peters is als aannemer en als ontwikkelaar actief in de Zeeuwse recreatiemarkt. Recreatie is een specifiek vakgebied, waar wij veel kennis en jarenlange ervaring in hebben. Zo bouwen en ontwikkelen we vakantieparken en recreatieappartementen, maar ook complete hotels. En dat vraagt iedere keer weer om een andere aanpak!

Hotel de Timmerfabriek

Samen ontwikkelen

Voor veel recreatieprojecten hebben we een prettige samenwerking met TEAMforREAL en Kloeg Collection. Zo ontwikkelden we samen Hotel de Timmerfabriek en Timmerfabriek Apartments in Vlissingen, Boutique Hotel Rijks in Goes en Hotel St. Joris in Middelburg. Momenteel werken we aan de ontwikkeling van Grand Hotel Britannia in Vlissingen. Ook AVV Vastgoed is bij dit soort recreatieprojecten vaak een betrokken partij. Daarnaast hebben we samen met onze partners de benodigde ervaring in specifieke gebouwinstallaties, afbouw en interieurinrichting.

Onze samenwerking startte in 2014 bij de nieuwbouw van het Beach Hotel in Zoutelande. In extreem korte tijd is het complete hotel vernieuwd. We blikken terug op een prettige en professionele samenwerking met een geweldig vernieuwd hotelgebouw als resultaat!
Michel Kloeg Algemeen directeur Kloeg Collection
Water Village in Kamperland

Bekend aan de Zeeuwse kust

Enkele voorbeelden van onze recreatieprojecten zijn Duinhotel Tien Torens in Zoutelande, Duinhotel Breezand in Vrouwenpolder en Badpaviljoen en recreatieappartement ’t Groentje in Domburg. Maar ook voor vakantieparken weet men ons te vinden. We hebben inmiddels tal van vakantieparken mogen realiseren zoals; Water Village in Kamperland en Noordzee Resort Vlissingen.

Door onze bekendheid en ervaring met deze Zeeuwse badplaatsen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!

Recreatie is een specifiek vakgebied, waar wij veel kennis en jarenlange ervaring in hebben.

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur