Energiek Zeeland

Bouwgroep Peters is als partner aangesloten bij Energiek Zeeland. Energiek Zeeland is een stichting die Zeeuwse woningeigenaren helpt bij het stap voor stap slim verduurzamen van hun huis. Ook Bouwgroep Peters vindt het belangrijk dat Zeeland verduurzaamt. Daarom willen wij samen met Energiek Zeeland, onze partners en de particulier bijdragen aan de energietransitie, om zo de klimaatdoelen te kunnen behalen. En dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee.

Perfect Woningen

Bouwgroep Peters is als Zeeuwse aannemer aangesloten bij coƶperatie Perfect Woningen. Perfect Woningen is een marktspeler voor de nieuwbouw van standaard cataloguswoningen. Wilt u als particulier graag een nieuwbouwwoning laten bouwen? Dan bent u bij Perfect Woningen aan het juiste adres voor advies, ontwerp en realisatie van uw perfecte woning.

ZiZo geregeld!

Bouwgroep Peters is deelnemer van ZiZo geregeld!. ZiZo geregeld! Is een samenwerkingsverband van gerenommeerde Zeeuwse bedrijven. Elk bedrijf heeft haar eigen expertise, die wordt ingezet voor het (meerjarig) beheer en/of onderhoud van uw gebouw(en) tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs.