Bouwgroep Peters is specialist in het bouwen en verbouwen van kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Zo realiseerden we het mooie en grote hoofdkantoor van Roompot Group in Goes en het moderne administratie- en belastingadvieskantoor van Beeke van Belzen in Middelburg.

Bouw en verbouw

Naast nieuwbouw, voert Bouwgroep Peters ook verbouwingen uit. Zo mochten we voor Dow Terneuzen hun bestaande kantoorpand renoveren en volledig opnieuw inrichten. En ook voor het PTK Business Center in Middelburg hebben we een volledige verdieping in het bestaande pand voorzien van individuele kantoren. Kortom: voor zowel bouw als verbouw bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij de bouw van ons nieuwe kantoorpand was de samenwerking met de ervaren mensen van Bouwgroep Peters erg prettig. Samen hebben we naar een kostenbewuste, praktische invulling gekeken. We zijn heel tevreden over het proces, het resultaat en de nazorg.
Sebastian Nijssen Delta Marine Crewing

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur