Bent u projectontwikkelaar en zoekt u een geschikte aannemer? Bouwgroep Peters is ervaren in het opzetten en uitwerken van nieuwe ontwikkelingen. Voor zowel groot- als kleinschalige ontwikkelingen kunt u bij ons terecht. Wij beheersen het volledige ontwikkelingsproces: van projectfinanciering, budgettering en het verkrijgen van een (bouw)vergunning tot en met de turnkeyoplevering.

Samen ontwikkelen

Onze ervaren medewerkers adviseren en begeleiden u tijdens het hele project en brengen u in contact met geschikte participanten, zoals architecten, constructeurs, adviesbureaus, beleggers, gemeenten, financiers en exploitanten. Ook werkt Bouwgroep Peters bij nieuwe ontwikkelingen graag samen met andere projectontwikkelaars, zoals AM, TEAMforREAL, Zeeuwse Vastgoed bv en Marsaki. Samen ontwikkelen we talloze projecten per jaar. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant. Door deze garantie, is de koper altijd verzekerd van het bouwen, verbouwen of renoveren van zijn of haar woning.

Als ontwikkelaar is het fijn om al vanaf een heel vroeg stadium samen te werken met een partner als Bouwgroep Peters. De toegevoegde waarde van Bouwgroep Peters is een waardevolle aanvulling op ons primair proces. Op deze manier kunnen wij ons focussen op het woongeluk van onze klant.
Gino van Driessche directeur AM Zeeland

Wij beheersen het volledige ontwikkelingsproces

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur