Bouwgroep Peters is al ruim vijftig jaar een toonaangevende bouwer en ontwikkelaar voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Zeeland. Wij zijn actief en deskundig in alle bouwsectoren. Daarnaast kenmerkt ons vaste personeelsbestand ons bedrijf. Wij hebben circa 125 medewerkers in dienst, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Bouwgroep Peters staat voor vakmanschap!

Onze manier van werken

Bouwgroep Peters heeft ruime ervaring in de woningbouw en utiliteitsbouw. Andere expertises zijn restauratie, renovatie & verbouwing, service & onderhoud en projectontwikkeling. Als hoofdaannemer hebben wij alle kennis en kunde in huis op zowel organisatorisch, uitvoeringstechnisch en kostentechnisch gebied. We realiseren grote én kleine projecten. Als bouwteampartner werken wij nauw samen met onder andere de opdrachtgever, architecten, constructeurs en overige adviseurs. Ons gezamenlijke doel is een optimale beheersing van het bouwproces en het behalen van een optimaal resultaat. Iedere keer weer is dit een mooie uitdaging voor onze gedreven medewerkers!

Ons gezamenlijke doel is een optimale beheersing van het bouwproces en het behalen van het beste resultaat

Onze kernwaarden

 • Kwaliteit
  Bouwgroep Peters staat voor kwaliteit en vakmanschap. Onze certificaten zijn hiervan een bewijs. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. En we houden de kennis van onze medewerkers op peil.
 • Klantgericht
  Wij zijn klantgericht. We luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgever. We adviseren, bieden passende oplossingen en denken altijd actief mee om samen tot het beste eindresultaat te komen.
 • Betrouwbaar
  Onze opdrachtgevers zien ons als betrouwbare en vertrouwde bouwpartner. We zijn betrouwbaar in onze aanpak en in de kwaliteit die we leveren.
 • Projectmatig
  Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Een vakkundig projectteam bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder, bewaakt en stuurt uw werk vanaf de eerste paal tot aan de oplevering.
 • Samenwerking
  Bij ons staat samenwerking centraal. Binnen de projectteams versterken we elkaars krachten. Maar ook op de werkvloer werken we constructief met elkaar samen.

Certificeringen

Bouwgroep Peters staat garant voor gecertificeerd vakmanschap. Certificeringen zijn in de bouwsector niet meer weg te denken. Een goede zaak, want het is belangrijk om de geldende veiligheidsvoorschriften en regels te kennen en toe te passen. Kwaliteit, veiligheid, professionaliteit, betrouwbaarheid en milieu zijn bij Bouwgroep Peters dan ook verweven in de hele organisatie.

Partners

Bouwgroep Peters is aangesloten bij diverse samenwerkingsverbanden, waaronder Perfect Woningen, HIVE en ZiZo geregeld!.

Zonnepanelen op het dak van de Timmerfabriek.

Duurzaamheid & MVO

Milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn belangrijke pijlers in de bouwwereld. Ook Bouwgroep Peters is zich bewust van haar CO2-footprint en streeft naar een balans tussen de elementen People, Planet en Profit.