Wilt u als particulier een vrijstaande woning laten bouwen? Dan kunt u bij Bouwgroep Peters terecht. Door een aannemingsovereenkomst bij ons of bij een andere ontwikkelaar af te sluiten, helpen wij u graag bij het realiseren van uw luxe villa, landhuis of bungalow.

Partner van Perfect Woningen en Energiek Zeeland

Bouwgroep Peters is aangesloten bij Perfect Woningen en Energiek Zeeland. Perfect Woningen is een coƶperatie voor de nieuwbouw van standaard cataloguswoningen. Bij Perfect Woningen bent u aan het juiste adres voor advies, ontwerp en realisatie van uw perfecte nieuwbouwwoning. Energiek Zeeland is een stichting die Zeeuwse woningeigenaren helpt bij het stap voor stap slim verduurzamen van hun huis.

Duurzaam bouwen

Ook Bouwgroep Peters vindt het belangrijk dat Zeeland verduurzaamt. Daarom willen wij samen met Energiek Zeeland, onze partners en u als particulier bijdragen aan de energietransitie, om zo de klimaatdoelen te kunnen behalen.

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur