Safety Culture Ladder

Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder)

Bouwgroep Peters is sinds december 2022 gecertificeerd op de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) op niveau Trede 2. Deze certificering is een bekroning van de stappen die we zetten naar een nóg veiligere werkomgeving op onze bouwplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over de Safety Culture Ladder.

VCA** 2017/6.0 en ISO 9001:2015

VCA

Bouwgroep Peters bouwt kwalitatief hoogstaande projecten waarbij veiligheid altijd voorop staat. Sinds juni 1995 is Bouwgroep Peters gecertificeerd:

  • VCA** 2017/6.0
  • ISO 9001:2015

Ons toepassingsgebied:

  • Uitvoeren van nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • Restauratie van monumenten en gebouwen
  • Uitvoeren van onderhoud en verbouwingen

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.vca.nl.

Onze organisatie wordt ter continuering van het lidmaatschap elk jaar zowel technisch als financieel getoetst door Woningborg.

Woningborg

Bouwgroep Peters is aangesloten bij Woningborg. Woningborg verstrekt waarborggaranties voor koopwoningen. Vooraf toetst Woningborg het bouwplan op de eisen gesteld door het Bouwbesluit en de koop- en aannemingsovereenkomst. Na toetsing en eventuele aanpassingen, volgt acceptatie. Tijdens de bouw controleert Woningborg steekproefsgewijs de kwaliteit van de uitvoering. Zo is de koper verzekerd dat de woning conform de gestelde eisen wordt gebouwd. Wordt de woning opgeleverd? Dan verstrekt Woningborg het garantiecertificaat.

Onze organisatie wordt ter continuering van het lidmaatschap elk jaar zowel technisch als financieel getoetst door Bouwgarant.

Bouwgarant

Bouwgroep Peters is sinds haar oprichting lid van Bouwgarant. Bouwgarant biedt eigenaren van bestaande woningen en toekomstige kopers van nieuwe woningen de benodigde (afbouw)zekerheden en garanties. Onze organisatie wordt ter continuering van het lidmaatschap elk jaar zowel technisch als financieel getoetst door Bouwgarant.

Bouwend Nederland

Bouwgroep Peters is sinds haar oprichting lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland.

SBB

Bouwgroep Peters is een erkend leerbedrijf bij het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In eigen bedrijf leiden wij onze toekomstige vakmensen op in de praktijk. Onze leermeesters en praktijkbegeleiders hebben hiervoor de kennis en mogelijkheden.