Werken bij

Zoek jij een baan in de bouw? Bekijk hier onze vacatures.

Achtergrond

Waarom werken bij Bouwgroep Peters?

Samen met je collega’s draag je jouw steentje bij aan onze mooie projecten. Of het nu gaat om het realiseren van een groot en uitdagend project of het restaureren van een kleiner werk: alles doen we met passie voor ons vak.

Bij Bouwgroep Peters voel je je snel thuis en op je plek. Hier zorgen jouw collega’s voor. Wij staan altijd voor elkaar klaar.

 

Bij Bouwgroep Peters krijg je alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ons bedrijf groeit gestaag en veel medewerkers groeien net zo hard mee.

Wij zijn aangesloten bij de CAO Bouw & Infra dus je arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Veel vrije dagen, een goed pensioen en een goed salaris.

Veilig kunnen werken staat bij ons hoog in het vaandel.

We maken het samen

Bouwgroep Peters is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland dat actief is in alle sectoren van de bouw. Toch zijn we zeer toegankelijk en gaan we op een informele manier met elkaar om. Daar zijn we trots op, want we maken het samen. Met ca. 120 vaste medewerkers en gemiddeld zo’n 90 inleners werken we aan grote en kleine projecten. Van service & onderhoud tot renovatie, restauratie, woningbouw, utiliteitsbouw en ontwikkeling. Om dit goed te (blijven) doen, werken we aan de ontwikkeling van ons bedrijf, onze opdrachtgevers, onze projecten én onze medewerkers.

Groei met ons mee

Werken bij Bouwgroep Peters kenmerkt zich door een fijne werksfeer. We houden van korte lijntjes, zijn duidelijk en durven onderling hulp te vragen én aan te bieden. We delen en vieren onze successen. Ook hebben we oog voor elkaar. We nemen de tijd om naar elkaar te luisteren en met elkaar na te denken en te praten over de toekomst. Want de toekomst van ons bedrijf en van onze mensen vinden wij belangrijk. Onze ambitie is duidelijk: nóg verder groeien in kwaliteit en kwantiteit. Groei jij met ons mee?

Stages en traineeships

Ben je geïnteresseerd in een stage of traineeship bij Bouwgroep Peters? Neem dan contact met ons op! Bieden wij momenteel geen stageplaats of traineeship? Laat het ons dan toch weten, want wie weet hebben wij wel plek voor jou. Heb jij een (bouw)technische opleiding en/of wil je verder in de bouwwereld? Samen met opleider Bouwmensen Zuid-West hebben wij altijd werk- en leerplekken beschikbaar. We horen graag van je!

Lees het stageverhaal van Desiree.

Erkend leerbedrijf

Bouwgroep Peters vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van ons vakmanschap. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf bij het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In eigen bedrijf leiden wij onze toekomstige vakmensen op in de praktijk. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en mogelijkheden in huis.