Bouwgroep Peters is naast bouwbedrijf ook ontwikkelaar. Voor zowel groot- als kleinschalige ontwikkelingen kunt u bij ons terecht. Grote projecten ontwikkelen wij bij voorkeur samen met andere ontwikkelaars, zoals AM, TEAMforREAL, Zeeuwse Vastgoed bv en Marsaki. Afhankelijk van de bestemming en locatie, werken wij ook samen met ontwikkelende woningbouwcorporaties of stichtingen.

Wij bouwen én ontwikkelen

Heeft u ontwikkelingsplannen? Dan helpen wij u graag verder. Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren wij uw bouwproject. Wij zijn dan al vanaf de start als bouwteampartner betrokken. In een projectteam zetten we onze kennis, kunde en ervaring in om gezamenlijk het best haalbare resultaat te realiseren. Want wie graag samen ontwikkelt, kan op ons bouwen!

Een greep uit onze ontwikkelprojecten

In samenwerking met andere ontwikkelaars realiseerden wij onder andere Residence Goese Diep in Goes, C-Dock in Vlissingen, Hof Berlage in Vlissingen, Hotel de Timmerfabriek en De Dokwerker in Vlissingen en Valkhof in Oost-Souburg.

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Stefan den Dekker Algemeen directeur