Zeeuwse woningcorporaties kunnen bij Bouwgroep Peters terecht voor nieuwbouw en renovatie. Denkt u hierbij aan het bouwen van nieuwe woonwijken, maar ook het renoveren en vernieuwen van bestaande woonwijken. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van veel diverse woonprojecten voor bekende Zeeuwse woningcorporaties, zoals Beveland Wonen, Zeeuwland, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en l’escaut.

Nieuwbouw, renovatie en verduurzaming

Bouwgroep Peters is gespecialiseerd in de woningbouw van nieuwe woonwijken, sloopwerk en (vervangende) nieuwbouw. Al deze woningen moeten uiteraard ook onderhouden worden. Denk hierbij aan schilderwerk, het vernieuwen van badkamers, et cetera. Ook voor deze onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast behoort het renoveren van bestaande woonwijken ook tot onze expertise, zoals een goede isolatie en het vervangen van kozijnen.

Bouwen met Bouwgroep Peters betekent voor Beveland Wonen werken met een regionaal betrokken partij, no-nonsens en met oog voor kwaliteit van zowel het product als het proces.
Reinier de Jonge Directeur Vastgoed Beveland Wonen

Partner van Energiek Zeeland

Bouwgroep Peters is ook uw partner in woningverbetering en -verduurzaming. Daarvoor zijn wij aangesloten bij onze partner Energiek Zeeland.

Meer weten over deze expertise?

Wij vertellen u graag meer over onze expertises. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Leon Kloet Commercieel directeur