Missie

Wij zijn Bouwgroep Peters, een Zeeuwse bouwer en projectontwikkelaar. Onze missie is het volledig ontzorgen van onze klanten en het creëren van een kwalitatief gebouwde omgeving. Wij bereiken dit door een nauwe samenwerking met onze vast partners en ons uiteenlopende dienstenpallet, variërend van restauratie tot grootschalige nieuwbouw.

Al meer dan 50 jaar werken we zo aan een gedegen reputatie in het realiseren van unieke bouwprojecten. Hierbij staan goed werkgeverschap en breed vakmanschap centraal. Op deze manier bouwen we aan een solide, betrouwbare organisatie met stabiele en langdurige relaties.

Visie

Het realiseren van een kwalitatief gebouwde omgeving doen we met aandacht voor mens en omgeving. Ontwikkelen en bouwen doen wij het liefst samen en daarom stellen wij onze medewerkers, klanten, vaste partners, de maatschappij en de natuur centraal.

Wij staan naast je als een betrokken en betrouwbare bouwpartner: klantgericht, daadkrachtig en flexibel. Onze kernwaarden samenwerking, kwaliteit, ambitieus en betrouwbaar ondersteunen ons hierin. Op deze manier creëren wij een omgeving waarin het prettig leven is voor iedereen, zowel voor nu als voor de generaties na ons.

Kernkwaliteiten en kernwaarden

Als nuchter en ambitieus bouwbedrijf heeft Bouwgroep Peters als doel om de best mogelijke partner en werkgever te zijn. Onze kernwaarden en kernkwaliteiten zijn dan ook altijd leidend in onze werkwijze.