Bellevue Goese Diep

In samenwerking met AM Zeeland heeft Bouwgroep Peters de prijsvraag gewonnen van de gemeente Goes om het laatste stuk grond van de uitbreidingswijk Goese Diep aan te mogen kopen. Op deze toplocatie in Goes worden in 2 fases 57 woningen gerealiseerd. De eerste fase, bestaande uit 12 tweekappers, is eind 2023 opgeleverd.

De 2e fase omvat 12 grote en luxe herenhuizen en 33 appartementen van verschillende afmetingen. De bouw van fase 2 start is in maart 2024 gestart.

Bekijk de projectwebsite.

Bouwput
28 september 2022

Bouw tweekappers gestart

In september 2022 is gestart met de bouw van de eerste fase van Bellevue Goese Diep: 12 royale tweekappers.

Herenhuizen en appartementen (fase 2)

Herenhuizen en appartementen in verkoop

In de tweede fase van Bellevue Goese Diep zijn nog diverse Herenhuizen en Appartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar: Stad en Zeeland.

Kopers hijsen de vlag voor het hoogste punt
11 mei 2023

Hoogste punt bereikt!

Op donderdag 11 mei is het bereiken van het hoogste punt (fase 1) feestelijk gevierd met alle kopers en projectbetrokkenen.

Monique, Finn en Bart in hun nieuwe woning
15 december 2023

Tweekappers opgeleverd (fase 1)

Inmiddels zijn alle 12 sleutels van de riante tweekappers in Bellevue Goese Diep overhandigd aan de kersverse eigenaren. Wij wensen hen enorm veel woonplezier toe!

✈️ Van New York naar Goes

Monique en Bart leerden elkaar kennen toen zij beiden voor hun werk op Curaçao woonden. De afgelopen jaren hebben ze in New York gewoond, gewerkt én zijn ze trotse ouders geworden van hun zoontje Finn. Ze hadden altijd de wens om op den duur weer in Nederland te gaan wonen en begonnen zich daarom in 2021 te oriënteren op een nieuwbouwwoning. Monique is in Yerseke opgegroeid en kende daardoor de omgeving van Goes. Deze woning in Bellevue Goese Diep sprak hen erg aan en ze gingen al vlot over tot aankoop.

Alles rondom de bouw is online geregeld omdat ze tot voorkort nog in New York woonden. Zo hadden ze het gesprek met de Kopersbegeleider via Zoom en vond verdere communicatie via Volg je Woning plaats. Tijdens een familiebezoek in Nederland hebben ze bij de leverancier zaken kunnen bekijken en regelen omtrent de keuken en het sanitair.

Monique; “We zijn erg tevreden over de communicatie tijdens het gehele traject. Ook over de kwaliteit van de woning zijn we tevreden. Mijn vader, die jaren zelf in de bouw gewerkt heeft, heeft ons op veel punten kunnen helpen en adviseren. Zo heeft hij ook de voor- en eindoplevering waargenomen voor ons. Momenteel wonen we nog even bij mijn ouders, maar we kijken er naar uit om zo snel mogelijk deze prachtige woning te betrekken!”

Samen met kopers en projectbetrokkenen wordt een puzzel met de symbolische bouwroute gelegd.
17 april 2024

Bouw tweede fase gestart

Start bouw Bellevue Goese Diep, de 2e en laatste fase! Samen met de toekomstige bewoners en wethouder Joost de Goffau van Gemeente Goes hebben wij, AM Gebiedsontwikkeling en Bouwgroep Peters een puzzel met de symbolische bouwroute gelegd én de eerste funderingspaal geboord.

In dit sluitstuk van de wijk Goese Diep worden 33 appartementen en 12 herenhuizen gerealiseerd met uitzicht op het water. Nog enkele woningen beschikbaar, meer informatie: www.bellevuegoesediep.nl

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Cor Schroevers Projectleider
Stefan Coppens Werkvoorbereider