C-Dock

Luxe wonen in het Scheldekwartier

Het project C-Dock is onderdeel van meerdere projecten aan het Timmerplein waar Bouwgroep Peters de ontwikkeling en realisatie van verzorgd heeft. Het project C-Dock is in samenwerking met Zeeuwse Vastgoed ontwikkeld. Project C-Dock omvat 25 luxe appartementen en penthouses op de, met het naastgelegen B-Lofts, gedeelde parkeerkelder. C-Dock is prachtig gelegen aan de nieuwe wandelpromenade en naast het nieuwe Hotel De Timmerfabriek.

Bouwgroep Peters is transparant en eerlijk. Ook is de betrokkenheid van de mensen op de bouw én de mensen op kantoor geweldig. Samenwerken met Bouwgroep Peters is ook echt sámen werken!
Yoeri Kambier directeur Zeeuwse Vastgoed B.V.
Meneer en mevrouw Colet

Midden in de reuring van de stad

Alweer twee jaar geleden tekenden meneer en mevrouw Colet voor hun appartement in C-Dock te Vlissingen. Na ruim 43 jaar met veel plezier in Pauwenburg te hebben gewoond, wilden zij hun woning met ruime tuin verruilen voor een appartement. Meneer Colet; “We willen makkelijk en snel de deur achter ons dicht kunnen trekken als we met onze camper op pad gaan. Nu hebben we geen zorgen meer over bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin.”

Mevrouw Colet; “Het is heerlijk om – nu we wat ouder worden – midden in de reuring van de stad te wonen. Het fijne van dit appartementengebouw is dat de bewoners heel gevarieerd zijn, van jong tot oud.” Meneer Colet; “Gedurende de bouw ben ik regelmatig naar de bouwlocatie toegegaan om iets lekkers te brengen. Die mannen werken toch maar hard door in weer en wind, dat verdient af en toe een extraatje vind ik. We zijn erg tevreden over de Kopersbegeleiding, we kregen altijd heel snel antwoord op onze vragen. Ook de oplevering verliep perfect, we hadden nauwelijks opleverpunten, en de punten die we hadden werden snel opgevolgd. We kunnen niet wachten om onze intrek te nemen in dit prachtige appartement!”

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Joost Pluijlaar Technisch directeur