Residence Mezger Lodges

Aan de Domburgseweg 26/28 te Domburg zijn wij maart 2015 gestart met de bouw van het project de “Mezger Lodges”. Het project behelst de nieuwbouw van een 20-tal exclusieve lodges voor recreatieve bewoning. Het gebouw bestaat uit een tweetal villa’s (Mezger en Maerel) onderling gekoppeld door een glazen tussenbouw waarin het restaurant is ondergebracht. Onder het geheel is een 2-laagse kelder gesitueerd. Behalve de auto parkeren kunnen de bewoners in deze kelder ook genieten van uitgebreide wellness voorzieningen.

In het ontwerp van het architectenbureau “Harmonische Architectuur” uit Voorstonden zijn een aantal authentieke kenmerken van de gesloopte villa het “Maereltje”, behouden gebleven.

Initiatiefnemer en ontwikkelaar van dit prestigieuze complex is Hooge Duyn Domburg B.V.

De verkoop verliep zeer succesvol. In korte tijd waren 14 lodges verkocht. Voldoende om in maart 2015 te starten met de bouw. Gedurende de bouwperiode zijn alle lodges verkocht.

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Michiel Steenblok Projectleider