25 luxe appartementen en penthouses

Direct aan de rand van de historische karolingenburcht, midden in het hart van Oost-Souburg, hebben wij in opdracht van VG-D Vastgoedontwikkeling Residentie De Karolingenburght gerealiseerd. De appartementen en penthouses van Residentie De Karolingenburght zijn eind 2023 opgeleverd. 

Deborah en Hans op het dakterras van hun penthouse

Een nieuwe thuisbasis

Na twee jaar beseften de reislustige Deborah en Hans dat hun nieuwbouwwoning in Alkmaar toch wel erg ruim voor hen was. Ze gaven Funda de zoekopdracht ‘penthouse’ en die gaf dit riante penthouse in Residentie de Karolingenburght als resultaat. Het feit dat dit penthouse zich in Zeeland bevond was even slikken voor ze, maar de woning was toch wel erg aantrekkelijk dus besloten Deborah en Hans de stap te maken. Er moest ook snel besloten worden, want dit was de allerlaatste woning in dit nieuwbouw appartementengebouw én binnen korte tijd zou het stel weer aan een lange reis beginnen.

Deborah: “Het ruime dakterras gaf de doorslag. We hebben hier de hele middag en avond het zonnetje op staan, ik kan niet wachten om hier gezellig een drankje te drinken.” Hans: “De communicatie tijdens de bouw verliep soepel en snel. We stapten vrij laat in, maar toch was het nog mogelijk om twee wanden te verplaatsen. Daarnaast wilden we wat zaken in de afbouw wijzigen, waaronder de plafondafwerking, ook dit was geen probleem. We zijn Zeeland steeds meer aan het ontdekken en kijken ernaar uit om na een mooie reis steeds weer thuis te komen in deze prachtige nieuwe ‘thuisbasis’.”

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Joost Pluijlaar Technisch directeur