Milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) spelen een belangrijke rol in onze organisatie. Bouwgroep Peters streeft ernaar bij het realiseren van haar projecten haar CO2-voetafdruk zoveel als mogelijk te verminderen en in de toekomst nog meer te verbeteren. Ook blijven we innoveren om duurzaamheid op een nog betere manier te integreren in onze projecten en op onze bouwplaatsen.

Onze maatschappelijke bijdrage aan een betere wereld

Bouwgroep Peters bouwt en ontwikkelt op een duurzame manier, met respect voor mens en natuur. Wij creëren duurzame leefomgevingen voor allerlei verschillende doelgroepen, waar mensen jarenlang gezond, comfortabel en met veel plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Prettige leefomgevingen die ook in de toekomst betekenis hebben, zodat ook de generaties na ons van een fijne leefomgeving kunnen genieten.

Bouwgroep Peters bouwt en ontwikkelt op een duurzame manier, met respect voor mens en natuur.

Hoe zorgen we hiervoor?

Uiteraard door de geldende wet- en regelgeving op het gebied van milieu, duurzaamheid en MVO zorgvuldig na te leven. In onze bouwprojecten maken we gebruik van hoogwaardige, duurzame en innovatieve materialen. Ook zetten we water, energie en grondstoffen zo efficiënt mogelijk in en hergebruiken we materialen waar mogelijk.

Wat doen we nog meer?

Daarnaast zien wij langdurige klantrelaties, verbetering en continuïteit van onze organisatie en gezonde, gemotiveerde en tevreden medewerkers ook als een vorm van duurzaamheid. En uiteraard werken we in onze eigen werkomgeving ook zo duurzaam mogelijk. Zo rijden onze medewerkers met elektrische voertuigen naar de bouwplaats, wekken we zonne-energie op door honderden zonnepanelen op het dak van ons kantoorpand en doen we regelmatig onderzoek, zoals naar duurzaamheid op de bouwplaats.