Hotel De Timmerfabriek

In samenwerking met Team Concepts heeft Bouwgroep Peters het project De Timmerfabriek ontwikkeld. Dit rijksmonument uit 1917 is eerder door Bouwgroep Peters gerestaureerd en is nu volledig omgebouwd tot uniek en hedenhaags leisure hotel in Vlissingen. De exploitatie is in handen van Kloeg Collection, een bekende partner met meerdere succesvolle hotelexploitaties.
In dit project zijn alle prachtige hotelsuites verkocht aan individuele eigenaren voor belegging of eigen gebruik. Dit unieke project is de kwartiermaker voor het Scheldekwartier en naastgelegen Timmerplein en geeft een nieuw cachet aan dit hernieuwde stadsdeel.

 

Bouwgroep Peters heeft uitgebreide ervaring en expertise in het renoveren en restaureren van monumentale objecten. Dat kwam enorm goed van pas bij de herontwikkeling en realisatie van dit unieke culturele en industriƫle erfgoed. De samenwerking was uitstekend.
Paul Huges en Joeri Beekman TEAM Concepts

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

William Voet Bedrijfsleider restauratie
Gert-Jan Dronkers Projectleider