Impressie: JYB Architecten

WoZoCo Oranjeplein

Na een intensieve en jarenlange voorbereiding is Bouwgroep Peters in 2021 in opdracht van Amarijn (voorheen WVO Zorg) begonnen met de realisatie van het ambitieuze project voor de nieuwbouw van woonzorgcentrum Oranjeplein in het hart van Oost-Souburg. Het woonzorgcentrum bestaat uit 12 zorggroepen met daarbij behorende algemene ruimtes zoals een restaurant en een atrium. Onder het gebouw bevindt zich een kelder met onder meer parkeervoorzieningen.

11 januari 2022

Imposant beeld van Oranjeplein

Een update vanuit de bouwkraan na voltooiing van de damwanden/bouwput.

Angela Kallewaard
9 mei 2023

Hoogste punt bereikt!

Op dinsdag 9 mei is het bereiken van het hoogste punt gevierd. Wethouder Coen Bertijn hield een korte toespraak en Angela Kallewaard (WVO Zorg) gaf het feestelijke sein door op een rode knop te drukken. Om dit feestelijke moment te vieren zijn de vlaggen van alle betrokken partijen gehesen.

Oranjeplein vanuit de lucht
2 februari 2024

Oranjeplein wordt zichtbaar

Inmiddels is het hele gebouw uit de steigers en wordt het eindresultaat echt zichtbaar. We kijken met z’n alle uit naar de afronding in het derde kwartaal van dit jaar!

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ewout Dek Projectleider
Ad van Sluijs Uitvoerder