Interieur impressie Hotel St. Joris

Hotel St. Joris

Dit mooie pand met authentieke kenmerken wordt door de combinatie TEAM Concepts, AVV Beheer, Kloeg Collection en Bouwgroep Peters omgevormd tot hedendaags Cityhotel. Op deze manier hebben inmiddels diverse panden een nieuw leven gekregen. In dit project worden 54 Cityrooms / appartementen gerealiseerd.

Lees meer over dit project op de website van TEAM Leisure.

Joeri Beekman (TEAM Concepts) en Michel Kloeg (Kloeg Collection) geven het officiële startsein voor de bouw.
2 april 2022

Officiële start bouw

Na een periode van ca. 2 maanden ‘slopen’ en ‘ontmantelen’, is de tijd aangebroken voor de ‘opbouw’ van het nieuwe Hotel St. Joris in de voormalige Sint Jorisdoelen aan de Balans in Middelburg. Op zaterdag 2 april werd hier op ludieke wijze het startsein voor gegeven. Om klokslag 10.00 uur riep Rinie Vaane, ‘dé stadsomroeper van Middelburg’, alle ‘boeren, burgers en buitenlui’ – in dit geval de projectpartners en eigenaren/investeerders in Hotel St. Joris – bijeen op het binnenterrein van de Sint Jorisdoelen.

Na hen welkom geheten te hebben gaf Paul Huges, aandeelhouder van projectontwikkelaar TEAM Concepts, ‘opdracht’ voor het ritueel sabreren van twee champagneflessen. Op deze wijze is Hotel St. Joris officieel gedoopt en werd er getoost op een veilige en voorspoedige bouw.

Terugplaatsing St. Joris te paard
7 juli 2022

Terugplaatsing St. Joris te paard

De verbouwing van de St. Jorisdoelen tot luxe cityhotel is in volle gang. Onlangs is de met bladgoud beklede St. Joris te paard (strijdend met de draak), teruggeplaatst op de St. Jorisdoelen te Middelburg. Een bijzondere en oude mythe, maar dus ook een prachtig beeld dat weer fier op de sokkel en hoog op het gebouw prijkt.

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Gert-Jan Dronkers Projectleider
Mark Geuze Uitvoerder

Vergelijkbare projecten

A-De Dokwerker

De Dokwerker

Project bekijken

Hotel St. Joris

Project bekijken

Hotel De Timmerfabriek

Project bekijken