Over ons

 

Bouwgroep Peters in vogelvlucht

 

Bouwgroep Peters in Middelburg is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland. Met een vast personeels-bestand van circa 120 medewerkers wordt een omzet “opgebouwd” van circa 40 miljoen EURO. Actief en deskundig in alle sectoren van de bouw:

Service- en onderhoud

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Renovatie en verbouw

Restauratie

Projectontwikkeling

 

Bouwgroep Peters B.V. is niet alleen een uitstekende en betrouwbare partner tijdens het bouwproces, maar zeker ook in de voorbereidingsfase van een nog te realiseren project. Het samenwerken in bouwteamverband met opdrachtgever, architect en overige adviseurs, met als doel een optimale beheersing van het bouwproces ter wille van een optimaal product te behalen, is voor onze medewerkers steeds opnieuw een uitdaging. Maar ook schuwen wij  concurrentie niet. Menigmaal bleek de Bouwgroep de laagste inschrijver bij een (Europese) aanbesteding. Als hoofdaannemer hebben wij de deskundigheid in huis op zowel organisatorisch, kostentechnisch als uitvoeringstechnisch gebied.

 

Manier van werken

  • Klantgericht          : Opdrachtgever bepaalt.  Wij luisteren, adviseren.
  • Projectmatig         : Eén aanspreekpunt voor de klant.  Een vakkundig projectteam samengesteld uit een projectleider, een  werkvoorbereider en een uitvoerder, bewaken en sturen uw werk vanaf de 1e paal tot aan de oplevering.
  • Kwaliteit                : Ons dagelijks kwaliteitsstreven is één van de belangrijkste pijlers van onze organisatie. Ons ISO-9001 certificaat is hiervan een bewijs.
  • Veilig                     : Ons bedrijf is in het bezit van het VCA**- certificaat.
  • Ervaring                : Door onderstaande slogan waar te maken, reeds ruim 50 jaar op de Zeeuwse bouwmarkt actief als hoofdaannemer.

Bouwgroep Peters B.V.

Betrouwbaar, op tijd, degelijk: fundament voor duurzame toegevoegde waarde