Appartementenhotel De Dokwerker

Aan het Timmerplein en naast het begin 2022 opgeleverde Hotel De Timmerfabriek komt het verlengstuk van dit hotel. De Dokwerker ofwel Timmerfabriek Appartments. Dit project wordt gerealiseerd met vaste partners AVV Beheer, TEAM Concepts en Kloeg Collection. Het project omvat 58 2- en 4-kamer hotelappartementen. De exploitatie zal plaatsvinden vanuit Hotel de Timmerfabriek. Na oplevering van het gebied zal het Timmerplein een levendig geheel van wonen en recreëren worden.

Klik hier voor meer informatie.

Projectontwikkelaar Joeri Beekman van TEAM Concepts 'doopt' de bouwlocatie.
17 februari 2022

Officiële start bouw

Op donderdag 17 februari was het zover. Oud scheepsbouwer Willem Murre, zelf ruim 40 jaar werkzaam geweest op de werf van de Koninklijke Schelde en ook wel bekend als de verpersoonlijking van “dé Scheldewerker”, sloeg de symbolische eerste paal. Hij droeg daarbij zijn befaamde witte ketelpak uit de tijd van weleer en was ‘uitgerust’ met zijn authentieke voorhamer. Vervolgens werd door Joeri Beekman, aandeelhouder van projectontwikkelaar TEAM Concepts, de bouwlocatie gedoopt middels het werpen van een fles champagne tegen de heistelling. Beekman; “Op deze wijze wensen wij de bouw en iedereen die daaraan meewerkt een spreekwoordelijke en symbolische ‘behouden vaart’”.

TEAM Leisure maakte een mooie video van deze mijlpaal.
Bekijk de video.

De vlag is gehesen, het hoogste punt is bereikt.
8 december 2022

Viering hoogste punt

Op donderdag 8 december is het bereiken van het hoogste punt van De Dokwerker feestelijk gevierd! Ontwikkelaar TEAM Concepts en Leisure makelaar TEAM Leisure staan erom bekend om dit niet zomaar voorbij te laten gaan en maakten er ook dit keer weer een memorabel moment van!

TEAM Leisure maakte een mooie video van deze mijlpaal.
Bekijk de video. 

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Gert-Jan Dronkers Projectleider
Jan van der Welle Uitvoerder