Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Groot- of kleinschalige ontwikkelingen. Bij Bouwgroep Peters bent u aan het juiste adres. Bouwgroep Peters ontwikkelt in beginsel niet zelf. De Bouwgroep bouwt. 

 

Toch kunt u met uw (ontwikkelings)plannen bij ons terecht, want naast de Bouwgroep hebben wij een aparte b.v. waarin wij kleinere ontwikkelingen onderbrengen. Grote projecten ontwikkelen wij bij voorkeur in samenwerking met bevriende ontwikkelaars. Afhankelijk van de bestemming en locatie kunnen wij ook samenwerking zoeken met ontwikkelende woningbouwverenigingen of stichtingen.

 

In de loop der jaren heeft de Bouwgroep veel ervaring opgedaan in het opzetten en uitwerken van nieuwe ontwikkelingen. Het gehele ontwikkelingsproces beheersen wij, van projectfinanciering, budgetering, verkrijgen (bouw)vergunning tot en met de turn-key oplevering. Onze medewerkers kunnen u adviseren, begeleiden en in contact brengen met de voor uw project geschikte participanten, zoals ontwikkelaars, beleggers, financiers, exploitanten, gemeenten, architecten, constructeurs, adviesburo's enz. enz.

 

Mogelijkheden te over! Neem contact met ons op!