(777) Winkelcentrum "Othene" Terneuzen

(777) Winkelcentrum "Othene" Terneuzen

In de nieuwe wijk Othene van Terneuzen op de hoek van Vrijheidslaan en Laan van Othene realiseren wij in opdracht van AVV-beheer te Middelburg de nieuwbouw van een winkelcentrum.  

 

Het plan bestaat uit de bouw van een winkelcentrum, waarin na oplevering een ALDI supermarkt wordt gevestigd en tevens plaats biedt voor nog een drietal zelfstandige winkelunits. Bovenop het dak van het winkelcentrum worden een drietal luxueuze patio-villa's gerealiseerd voor de verkoop. Het pakeerterrein biedt plaats aan 86 plaatsen. De ontsluiting van de supermarkt gebeurt vanaf de Schelpenlaan.

 

Het ontwerp is van architectenburo Fierloos te Goes. Het winkelcentrum bestaat voornamelijk uit beton, staal en glas. De woningen worden traditioneel gebouwd (kalkzandsteen lijmelementen).

 

Nadat bezwaren tegen de bouw door de gemeente ongegrond waren verklaard, kon met de bouw dan toch in mei 2008 worden gestart. De opleverig van het winkelcentrum staat gepland voor april 2009. De patio-villa's naar verwachting nog voor de bouwvak van 2009. 

 

Er zijn nog villa's te koop en nog winkelunits beschikbaar. Voor meer informatie: www.hetnieuwbouwhuis.nl

 

Samenstelling projecteam:

Joost Pluijlaar (projectleider) Max Ras (uitvoerder) Bram Jansen (werkvoorbereider)

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen