(869) Woningbouwcomplex "De Groote Markt" te Vlissingen

(869) Woningbouwcomplex "De Groote Markt" te Vlissingen

Eind april 2011 waren wij de laagste inschrijver op de aanbesteding van het project "De Groote Markt".

In opdracht van L'Escaut Woonservice te Vlissingen ontwikkelde Marsaki de nieuwbouw van 22 koopwoningen (locatie A+B) en 41 luxe huurappartementen (locatie C). Onder het appartementencomplex is een halfverdiepte parkeergarage voorzien.

 

De 22 woningen worden verdeeld over een rij van 8 (locatie B) en een rij van 14 woningen (locatie A). De uitstraling van de woningen is zeer gevarieerd. Er zijn maar liefst 14 verschillende typen. De stadswoningen zijn ontworpen door architect Verplancke & Goethals uit Sas van Gent en de Architecten Alliantie uit Goes. Het appartementencomplex is een ontwerp van Gulikers Architecten uit Maastricht.

 

De start van de bouw is afhankelijk van de verkoopresultaten van de 21 stadswoningen. In maart 2012 was het zover. In april zijn wij gestart met de bouw. Het 2e kwartaal van  2013 werden de koopwoningen opgeleverd de huurwoningen volgen eind 2013. 

 

Projectteam:

Michiel Steenblok (projectleiding), Stefan Nieuwenhuize (werkvoorbereiding A+B), Michiel Steenblok (werkvoorbereiding C); Benjamin de Visser (uitvoering).

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen