(907) Nieuwbouw "Duynvilla" te Domburg

(907) Nieuwbouw "Duynvilla" te Domburg

Begin 2013 zijn wij gestart met de nieuwbouw van "De Duynvilla". Deze villa verrijst vlak naast het prestigieuze Badpaviljoen. Voordat met de bouw kon worden gestart moest eerst het voormalige gebouw met kelder aan de Badhuisweg worden gesloopt. De nodige grondkerende voorzieningen moesten worden getroffen teneinde het inkalven, van aan de voorzijde de Badhuisweg en aan de zeezijde de toegangsweg naar het dieper gelegen parkeerterrein van het Badpaviljoen te voorkomen. Tevens moest er rekening worden gehouden met het direct naastgelegen woonhuis van de buren. Dankzij een gedegen voorbereiding zijn deze werkzaamheden vlekkeloos verlopen.

 

De  Duynvilla is een gebouw met uitstraling, passend bij het naastgelegen Badpaviljoen. Niet identiek, maar een villa met eigen stijlkenmerken. In de villa worden een drietal appartementen gesitueerd. In de kelder onder de villa worden garages en bergingen gerealiseerd. De garages worden bereikbaar via de parkeerplaats van het Badpaviljoen.

 

Architect is E. Hoogenberk van "Harmonische Architectuur B.V." uit Voorstonden. De heer Hoogenberk heeft reeds op verschillende markante plaatsen in Domburg zijn sporen nagelaten. Zo zijn onder andere het Badpaviljoen, Buiten "De Hooghe Duyn", Résidence "Ruimzicht" en Résidence "Wijngaerde" creaties van zijn hand. Allemaal gebouwen, die Domburg de grandeur van vroeger tijden weer terug hebben gegeven. Wij zijn trots dat ons bedrijf al deze projecten heeft mogen bouwen, eén voor één een visitekaartje voor ons vakmanschap.

 

Flex Vastgoed te Kapelle voert de directie namens de particuliere opdrachtgevers.

 

De oplevering is gepland eind 2013.

 

Projectteam:

Gert-Jan Dronkers (projectleiding + werkvoorbereiding), Ruud Verdonk (uitvoering ruwbouw) en Mark Geuze (uitvoering afbouw)

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen