(991) D'n Soute Banck Zoutelande

(991) D'n Soute Banck Zoutelande

Bouwgroep Peters heeft in augustus 2015 de voormalige Rabobank aangekocht met het doel op dit markante punt van Zoutelande een appartementencomplex te ontwikkelen met een 14 tal koopappartementen en 325 m2 bedrijfsruimte (koop/huur). De architect is Buro Salt te Goes.

 

De bestemming van de koopappartementen is permanente bewoning, zodat de toekomstige bewoners verstoken blijven van een half leegstaand appartementencomplex. De bedrijfsruimte op de begane grond zorgt voor de nodige roering in stillere periodes zoals in de winter.

 

Nadat het gebouw gesloopt is, is op 11 juli 2017 de bouw officieel gestart. Dit hebben we 13 juli feestelijk  op de bouwplaats gevierd met alle toekomstige bewoners. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft wethouder Jaap Melse de starthandeling verricht. Op professionele wijze heeft hij de aanzet gegeven voor het maken van een van de boorpalen.

 

In juni 2018 zijn alle appartementen opgeleverd aan de kopers. Alle appartementen zijn verkocht. De grootste van de 3 commerciële ruimten op de begane is verhuurd aan PMC in Balans (fysiotherapie), de overige 2 commerciële ruimten van 96 respectievelijk 100 m2 zijn nog te koop of te huur. Voor meer informatie kijk op https://www.faasse-fermont.nl/zakelijk      

 

 Van de bouw zijn destijds foto's gemaakt. Kijk hiervoor op Zoutelande op de foto  www.zoutelandeopfoto.nl

 

Projectteam: Joost Pluijlaar (projectleiding), André Verloo (werkvoorbereiding) en Jan Dekker (uitvoering).

 

Luchtfoto's: Peter Buteijn Vlissingen

 

Overige foto's: Scherp! Fotografie Vlissingen